З метою підтримки діяльності КНП «Вижницька районна лікарня» та підвищення рівня захищеності медичних працівників закладу в період поширення коронавірусної інфекції у Вижницькому районі, депутати Вижницької районної ради, а саме Василь Андрюк, Михайло Андрюк, Юрій Борсук, Сергій Вірста, Ігор Гаврильчук, Василь Гайдук, Тарас Загул, Іван Коваль та Павло Хома, скоординувавшись, закупили для медиків засоби індивідуального захисту.

Від імені депутатського корпусу районної ради сьогодні, 16 квітня, голова районної ради Михайло Андрюк спільно з головою райдержадміністрації Михайлом Чорнеєм відвідали районну лікарню та передали головному лікарю медичного закладу Федору Митринюку 31 шт. захисних костюмів багаторазового використання з бахілами, 500 одноразових медичних масок стерильних, 30 захисних окулярів та 5 захисних щитків.

Приємним стало і те, що працівники Вижницького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області також долучилися до благодійної справи і передали на потреби медиків 20 захисних костюмів багаторазового використання з бахілами. Як повідомляє Валерій Додяк начальник Вижницького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області, закупити засоби індивідуального захисту для медиків їм вдалося завдяки перерахунку одноденного заробітку працівників їхньої установи на потреби лікарів.

Відтак, очільники району проінспектували стаціонарні відділення районної лікарні, на базі яких, при потребі, будуть розгорнуті ліжка інфекційного профілю для лікування хворих на COVID-19.

Щиро дякуємо всім небайдужим, які долучаються до підтримки медиків Вижницького району!