Шановні краяни! Дорогі Вижничани!

Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу.
Це свято об’єднує всіх! І ми віримо в те, що ця єдність, заснована на віковічних християнських моральних цінностях, буде і надалі згуртовувати всіх нас у нашій спільній справі – будівництві кращої долі на шляхах миру та порозуміння.
Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще — бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Звісно, ці прості вимоги до кожного християнина — дуже мізерні в порівнянні з тією пожертвою, яку поніс Спаситель Ісус Христос заради порятунку людства від гріхів. Але, як переконує Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздасться їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

Тож дозвольте мені від імені районної ради та депутатського корпусу щиро привітати Вас зі святом світлого Христового Воскресіння.!!!
Нехай Ваші душі будуть багаті на добро - як святковий стіл, чисті - як Великодній рушник і веселі - як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк