Сьогодні, 16 червня, відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку – голова комісії Ілля Романюк, та постійної комісії районної ради з питань власності, агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони довкілля та надзвичайних ситуацій – голова комісії Юрій Никифоряк.

В ході засідання постійної комісії з питань бюджету, розглянуто стан фінансово-господарської діяльності підприємств районної комунальної власності за І квартал 2020 року, звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2020 року, пропозиції установ і організацій щодо виділення додаткових коштів з районного бюджету на 2020 рік, та власне, внесення змін до районного бюджету на 2020 рік. Також, не оминули увагою діючі районні комплексні програми - до окремих, внесено ряд змін та доповнень.

Під час засідання постійної комісії з питань власності, окрім планових питань, розглянуто, відповідно до компетенції комісії, аж 8 питань порядку денного чергової 36 сесії районної ради, що відбудеться вже у четвер, 18 червня об 11.00 годині.

Відтак, комісіями з усіх питань прийнято відповідні рекомендації.