Сьогодні, 19 квітня, відбулося спільне засідання колегій Вижницької районної ради та Вижницької райдержадміністрації.
Про підсумки виконання місцевих бюджетів району за 2017 рік та за І квартал 2018 року та заходи щодо їх виконання у 2018 році інформувала присутніх Людмила Кириляк - начальник фінансового управління райдержадміністрації. Вона розповіла про виконання місцевих бюджетів району за 2017 рік та за І квартал 2018 року, а також про вжиті заходи щодо їх виконання у 2018 році.

Про забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Вижницького району розповів головний спеціаліст районного сектору управління ДСНС України в Чернівецькій області Василь Барбазюк.
Щодо вирішення питання передачі позашкільного закладу відділу освіти Вижницької районної державної адміністрації – Вижницького районного будинку дитячої та юнацької творчості разом із закріпленим за закладом рухомим та нерухомим майном зі спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Вижницького району у комунальну власність Вижницької міської територіального громади та про стан охорони праці безпеки життєдіяльності та дитячого травматизму в закладах освіти району доповідав начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Андрич.
Керуючий справами районної ради Георгій Івоняк надав інформацію з питання «Про порядок денний та регламент роботи двадцять другої сесії районної ради VIІ скликання 19 квітня 2018 року».
Членами колегій прийняті відповідні рішення.