Дорогі жителі Вижницького району, колеги, друзі!

Щороку зима, мороз і сніг приносять найяскравіші та найтепліші свята – Новий рік і Різдво Христове.

Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого прожитий рік, і кожен визначає рівень його значимості по-своєму.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2020 рік був прожитий не дарма – це рік насичений важливими для країни, району та для кожного з нас подіями. Він подарував нам новий життєвий та професійний досвід. Та незважаючи на всі складнощі, в нашому районі за минулий рік зроблено чимало для того, щоб його мешканцям жилося ще зручніше і затишніше.

Висловлюю щиру подяку Вам, медики, рятівники, захисники, правоохоронці, робітники, підприємці, вчителі, митці, – усім, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності та повсякчас стоїть на варті нашого з вами здоров’я та спокою!

Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим попереднього!

Нехай Новий рік стане для Вас казкою, здійснить усі мрії, принесе в сім’ї затишок і достаток! А величне Різдво хай наповнить душу радістю, спокоєм, щастям, позитивною енергією і благословить на нові справи!

         Сердечно вітаю з Новим 2021 роком і світлими Різдвяними святами, зичу здоров’я і кохання, сонця і світлих думок, звершення планів і надій, оптимізму та незгасної життєвої енергії. Віри, надії, любові! Миру в родинах і миру в усій Україні!

 

З повагою,

голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк