26 січня, на запрошення голови Вижницької районної ради Михайла Андрюка, Вижниччину відвідали голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко та виконавча директорка АОМС «Єврорегіон Карпати - Україна» Галина Литвин.

В рамках візиту, очільника області було поінформовано про поточний стан справ в новому об’єднаному Вижницькому районі та про проблемні питання діяльності районних рад, зокрема.
Також, приділено важливу увагу в обговоренні щодо поглиблення співпраці у рамках Асоціації
ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА"
. Адже, протягом 2018-2020 років Асоціація в межах Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад профінансувала у Чернівецькій області 18 проектів загальним бюджетом 5,4️ млн грн., 5 з яких було реалізовано Вижницькою районною радою в партнерстві з іншими установами та організаціями.
Відтак, аби наглядно продемонструвати результати такої проектної діяльності, у приміщенні Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну ім.В.Шкрібляка відбулася міні-презентація реалізованих проектів у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад бенефіціарами яких є Вижницька районна рада. Також, було оглянуто будівлю по вул. Небесної Сотні, 5, де планується створення арт-центру на Вижниччині та Музею старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини.
На завершення, Олексій Бойко запевнив, що обласна рада підтримуватиме такі ініціативи і надалі. А Галина Литвин поінформувала всіх про те, що вже в лютому буде оголошено черговий конкурсний набір у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад.