2 лютого, відбулось перше засідання постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань бюджету (голова комісії Іван Шевчук). 

У роботі комісії взяли учаcть заступники голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор та  Михайло Павлюк. 

Вижницький район представляли голова районної ради Михайло Андрюк та голови Путильської та Усть-Путильської територіальних громад району.

Керівники обласної ради зауважили, що у складі цієї комісії працюють досвідчені депутати та фахівці. Принагідно побажали членам комісії плідної та якісної роботи упродовж всієї каденції. 

На розгляд комісії було винесено 48 питань порядку денного.

Під час засідання члени депутатської комісії з питань бюджету заслухали голів територіальних громад Вижницького району. 

Комісія розглянула звернення щодо необхідності виділення додаткових коштів на оплату праці працівникам бюджетних установ, що знаходяться на території Усть-Путили та Путили. 

Також, було внесено пропозиції до низки проєктів рішень порядку денного. Члени комісії підтримали  звернення громадської організації  Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» щодо надання фінансової підтримки товариству на рівні минулого року. 

Відтак, учасники першого засідання комісії розгянули усі питання порядку денного та надали відповідні висновки та пропозиції.

 

  • Джерело: Пресслужба обласної ради