Днями голова районної ради Михайло Андрюк відвідав з робочим візитом смт.Путила Вижницького району з метою вирішення питань щодо управління об’єктами, які належать до комунальної власності територіальних сіл, селищ, міст Вижницького району.

Принагідно, відбулася робоча зустріч керівництва представницької влади району із керівництвом Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігорем Гахом та Чернівецького облавтодору Володимиром Мицькою за участі депутата Чернівецької обласної ради Іллі Косована та голови Путильської селищної ради Івана Повідаша.

Під час зустрічі йшла мова про стан автомобільних доріг загального користування державного значення Р-62 Криворівня — Усть Путила — Старі Кути — Вижниця — Сторожинець —Чернівці та Т-26-01 Чернівці -Вашківці -Путила- КПП «Руська» з під’їздом до КПП «Шепіт».

Як повідомили обласні дорожники, цьогорічна зима та весна відзначилися опадами з різкими перепадами температур від плюсової до мінусової, а такі температурні гойдалки та надмірна вологість призвели до утворення ямковості та деформацій дорожнього полотна. Відтак, шляховики намагаються виправити ці дефекти за допомогою гарячого та холодного асфальтобетону. 

Також підрядна організація працює й над санітарним станом та естетичним виглядом автошляхів:

? вирівнює та встановлює нові дорожні знаки;

? прибирає сміття з узбіч і кюветів;

? кронує дерева, обрізає чагарники та сухостій з придорожніх смуг. Виконують комплекс робіт, аби покращити видимість водіям на дорогах.

Крім того, оголошено тендерні процедури щодо капітального та середнього ремонту даних автошляхів (Р-62 та Т-26-01). Їх завершення очікується до початку червня місяця, а після визначення переможців закупівель буде вирішуватися питання щодо фінансування та початку виконання зазначених ремонтних робіт.