27 травня, під керівництвом голови районної ради Михайла Андрюка відбулося засідання чергової сьомої сесії Вижницької районної ради VIII скликання.

На порядок денний було винесено 17 питань, більшість з яких стосувалися комунального майна, та питання «різне», де розглядалися звернення до керівництва області та держави, запити депутатів районної ради.

В роботі сесії прийняли участь народний депутат України Максим Заремський, заступник голови районної державної адміністрації Микола Федорощак, депутат Чернівецької обласної ради Олександр Шкурідін, голови територіальних громад Вижницького району, керівники служб та установ району.

По завершенню роботи сесії рішення про надання дозволу відділу освіти Вижницької районної державної адміністрації на списання дебіторської заборгованості, яка є безнадійною не було прийняте.

З решти ж питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Також, в питанні «різне» заслухали інформацію начальника Вижницького відділення АТ «Чернівцігаз» та Клієнтського простору 104.ua Олександра Рогатиновича щодо відновлення газопостачання в селах Банилів та Слобода-Банилів Вижницького району, а також щодо ремонту газопроводу «Джурів-Банилів» через річку Черемош, який був пошкоджений під час повені 2020 року. З даного питання прийнято відповідне звернення до Чернівецької ОДА та обласної ради.