1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Це і привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Адже тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.
 
З цієї нагоди у залі засідань районної ради відбулись урочистості. Участь у заході взяли заступник голови районної ради Сергій Вірста, голова районного товариства політв’язнів та репресованих Ольга Анич та від районної ради ветеранів Марія Мельник.
 
До привітань також долучилася помічниця народного депутата України Максима Заремського - Марія Кузьміна.
 
Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Адже, найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість та вміння.