Сесійна зала Чернівецької обласної ради, 3 грудня, зібрала представників місцевої влади, депутатів, голів територіальних громад та сільських рад, членів виконавчого апарату обласної ради, комітету, ветеранів місцевого самоврядування — усіх, хто щоденно, протягом багатьох років докладав і продовжує докладати зусиль, щоб забезпечити грамотне управління Чернівецькою областю, тісну співпрацю влади і громади.

Напередодні Дня місцевого самоврядування учасників урочистого заходу привітав голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.
?«Це професійне свято засвідчує ту високу роль, яку виконують органи публічної влади в житті окремої громади, району, області, всієї держави. Сьогодні, в час реформування та перезавантаження влади на місцях, в результаті проведення місцевих виборів, органи місцевого самоврядування розуміють свою відповідальність і основне призначення. Не є виключенням і Чернівецька обласна рада, діяльність якої є відкритою, прозорою та спрямованою на консолідацію усіх політичних сил задля задоволення життєвих потреб буковинців», - наголосив Олексій Бойко.
Під час заходу особливі вітальні слова лунали для представників органів місцевого самоврядування, які своєю щоденною працею та безцінним досвідом служіння громаді надихають та допомагають творити майбутнє нашої Буковини, від голів та заступників районних рад, а також від голів громад та сільських рад?
Найкращі побажання супроводжувалися врученням Почесних грамот та цінних подарунків Чернівецької обласної ради.