Під керівництвом голови районної ради Михайла Андрюка, сьогодні відбулося засідання чергової 12 сесії Вижницької районної ради 8 скликання.

За рішенням колегії райради, яка відбулася перед сесією, на порядок денний сесії було винесено розгляд 12 питань та питання «різне».
 
Одним з першочергових питань порядку денного, було внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації у Вижницькому районі на 2020-2022 року, а також прийняття відповідних звернень щодо забезпечення нормального функціонування медичної галузі та засудження агресії з боку Російської Федерації.
 
Крім того, прийнято низку рішень, які забезпечуватимуть нормальну життєдіяльність Вижницького району, серед них: затвердження звіту про виконання районного бюджету Вижницького району за 2021 рік, внесення змін до районного бюджету Вижницького району на 2022 рік, затвердження районної комплексної програми матеріально-технічного забезпечення управління соціального захисту населення Вижницької райдержадміністрації на 2022 – 2024 роки.
 
З усіх питань прийнято відповідні рішення.
 
Участь у роботі сесії взяли голова Вижницької районної державної адміністрації Михайло Чорней, депутат Чернівецької обласної ради, заступник голови Вижницької райдержадміністрації Анатолій Іліщук, керівники силових та безпекових служб району.
 
Вкотре закликаємо жителів Вижницького району не панікувати та не розповсюджувати фейки!!!!
 
Довіряйте лише перевіреним джерелам інформації. Інформацію про них розміщено на офіційних сторінках органів місцевого самоврядування та виконавчої влади.
 
Наші Збройні Сили вправно виконують свою роботу та дають відсіч ворогу.