Очільники районної влади спільно з підприємцями району розглянули та обговорили ряд важливих питань, а саме:
?️ Оподаткування в період воєнного стану. Дії платників податків у разі зупинення реєстрації ПН/РК в Єдиному реєстрі податкових накладних;
?️ Зміни в законодавстві з питань соціального страхування;
?️ Залучення додаткового фінансування на розвиток бізнесу;
?️ Стан забезпеченості населення району енергоресурсами. Графіки обмеження споживання електрики для промислових споживачів.
?"Наразі енергосистема України перебуває у критичному стані. Через постійне зростання навантаження на електромережі й збільшення споживання (через похолодання) відключення упродовж дня можуть не сходитися із затвердженим графіком. Звертаю увагу, що кожен будинок підключений до загальної мережі. Тому сусідні будинки й навіть під'їзди можуть живитися з різних ліній, відноситися до різних сформованих груп і відповідно відключатися за різними графіками. Робота енергосистеми постійно змінюється, тому ми усі маємо набратися терпіння і розуміти, що у режимі погодинних з можливими аварійними відключеннями живуть сьогодні усі регіони країни. Кожна область запроваджує зміни, залежно від розпоряджень "Укренерго" та наданих на регіон лімітів споживання", - зазначив представник АТ "Чернівціобленерго" по Вижницькому району Іван Бортник.