З метою гідного вшанування захисників та захисниць України, днями, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк спільно з головою Вижницької районної державної адміністрації (начальником районної військової адміністрації) Сергієм Чеботарем, особисто відвідали військовослужбовців 93 окремого батальйону територіальної оборони Вижницького району, який вже тривалий час перебуває на сході України.
До слова, це вже друга поїздка посадовців на фронт до військовослужбовців. Перша поїздка відбулася у жовтні та була приурочена Дню захисників та захисниць України.
Відтак, голови, від імені всіх жителів Вижниччини подякували хлопцям за службу та сміливість під час виконання бойових завдань та принагідно привітали їх з Днем Збройних Сил України.
Крім того, ними було доставлено гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, домашньої їжі, хлібо-булочних виробів, овочів, молочних та м'ясних виробів, засобів гігієни, медикаментів, теплих речей та води.
В свою чергу, наші військові, очільники районної влади та спільний з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувальний хаб надання допомоги щиро дякують за допомогу в організації цієї поїздки: водію-волонтеру Василю Куташу, Вижницькій та Берегометській територіальним громадам, ТОВ "Агрофірма "Калина" та її очільниці Ользі Шемчук, підприємцям Наталії Вятковській та Миколі Швейку, а також нашим друзям з Латвії - Асоціації "Laime Saime" та Польщі - керівнику природнього парку "Пуща Ромінська" Яроміру Краєвському, а також, Вижницькому фаховому коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка за виготовлення оберегів для хлопців.
Разом тільки вперед до Перемоги!!!