Під керівництвом голови районної ради Михайла Андрюка, сьогодні відбулося засідання позачергової 16 сесії Вижницької районної ради 8 скликання.
Захід розпочався із вшанування хвилиною мовчання загиблих Героїв України та Воїнів з Вижницького району, які віддали своє життя захищаючи рідну землю.?
За рішенням колегії райради, яка відбулася перед сесією, на порядок денний сесії було винесено розгляд 13 питань.
Розпочалася робота позачергової сесії із заслуховування звіту голови Вижницької районної ради. Відтак, було прийнчто рішення про внесення змін до колегії райради восьмого скликання.
Далі, відповідно до порядку денного, за рішенням сесії, було затверджено районний бюджет Вижницького району на 2023 рік й уточнено показники районного бюджету Вижницького району на 2022 рік.
Крім того, прийнято низку рішень, які стосуються питань управління спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Вижницького району, а також звільнення від оплати за прийняття та зберігання в КУ "Об'єднаний трудовий архів Вижницького району" документів ліквідованих документів.
З усіх питань прийнято відповідні рішення.
Участь у роботі сесії взяли начальник Вижницької районної військової адміністрації Сергій Чеботар, депутати Чернівецької обласної ради Ілля Косован та Анатолій Іліщук, голови місцевих рад, керівники силових та безпекових служб району.