Так, сьогодні, під керівництвом начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря та за участі голови районної ради Михайла Андрюка відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та нарада з головами територіальних громад району.
Участь у засіданні взяли начальник управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) Іван Микитюк та керівництво ТОВ "БМБУД", яке виграло тендер та займатиметься експлуатаційним утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення Вижниччини у зимовий період.
 
Відтак, розглянуто питання щодо будівництва резервної дороги на території Селятинської громади, з метою забезпечення безпечного проїзду транспорту у зв'язку із можливими снігопадами та утворенням ожеледиці.
 
Також, обговорено питання експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у зимовий період та про розгортання й функціонування "Пунктів незламності" на території району.
 
В ході спілкування напрацьовано механізм подальшої роботи щодо обслуговування доріг.
 
Присутні задавали питання та отримали обґрунтовані відповіді.