В ході візиту вони зустрілися з головою громади Валерієм Полянчуком та обговорили основні напрямки діяльності сільської ради на 2023 рік та проблемні питання. На зустрічі, також, був присутній депутат Вижницької районної ради Володимир Тринька.
Також, принагідно, посадовці побували у селі Шепіт, де тривають роботи з будівництва під’їзної інфраструктури до пункту пропуску Шепіт- Ізвоареле-Сучевей.
Як інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області - наразі триває реконструкція двокілометрового відрізку дороги Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська. Дорогу до українсько-румунського кордону розширять. Шляховики зміцнюють земляне полотно підпірними стінками, яких планують збудувати дев’ять. Одночасно тривають ремонтні роботи верхового (протяжність майже 11,5 м.) та низового (протяжність 8 м.) мостів.
 
Дані роботи проводяться в рамках транскордонного проєкту «Покращення транспортної інфраструктури у транскордонному регіоні Чернівці – Сучава (Шепіт – Ізвоареле-Сучевей)» 1HARD/3.1/27, який започаткували ще у 2018 році. Його метою є розвиток транскордонного співробітництва між Україною та Румунією, зокрема у сфері транзитних можливостей транспортної інфраструктури та туризму. А кінцевим результатом має стати розбудова під’їзних шляхів до пункту пропуску Шепіт – Ізвоареле-Сучевей та підписання Спільної стратегії екологічного сталого розвитку транспорту.
 
Вартість об’єкту, згідно проєктно-кошторисної документації, становить 180 млн. грн , 80 з яких – це кошти гранту. Згідно з контрактом завершити роботи повинні влітку 2023 року. Проте, активні воєнні дії, можуть цю дату відтермінувати.
 
Реалізовують проект Чернівецька обласна рада та Сучавська повітова рада.