Вчора, 18 січня, в режимі онлайн відбулась нарада-семінар на тему «Нові виклики та особливості професійного навчання публічних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування в умовах воєнного часу». Нараду організував Чернівецький регіональний центр підвищення кваліфікації для працівників служб персоналу апарату, структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування та територіальних управлінь центральних органів влади. Участь у засіданні взяла керуюча справами виконавчого апарату районної ради Олена Чепух.
 
Відтак заступники директора Центру Альбіна Грищенко та Сергій Гакман ознайомили учасників з особливостями організації навчального процесу підвищення кваліфікації у 2023 році та комунікативними заходами – науковими та науково-практичними конференціями, семінарами, круглими столами тощо, які заплановані на 2023 рік.
 
Також Центр підвищення кваліфікації презентував новий освітній сайт - https://study.cppk.cv.ua/ , який буде забезпечувати доступ до асинхронного навчання та, де буде можливість завантажити сертифікати слухачів.
 
Крім того, Сергій Гакман нагадав учасникам, що вони мають можливість здійснювати публікації на сторінках журналу «Буковинський вісник державної служби та місцевого самоврядування», розповідати широкому загалу про свою діяльність, успіхи та досягнення, а також висвітлювати проблемні моменти, які виникають у професійній сфері.