Вже вкотре волонтери нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги здійснили поїздку на передову до наших військовослужбовців.
Наші водії-волонтери Анатолій, Дмитро та Віталій побували у військовослужбовців, які несуть службу у Донецькій, Луганській та Харківській областях, й доправили хлопцям та дівчатам гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, засобів особистої гігієни, миючих засобів, а також доставили індивідуальні посилки від рідних та близьких військових.
 
Щоразу, до організації таких поїздок долучається велика кількість небайдужих людей.
 
Як зазначають наші волонтери, хлопці з передової щиро дякують: народному депутату Максиму Заремському , обласному депутату Юлії Грицку-Андрієш, Чернівецькому міському депутату Віталію Другановському, начальнику Вижницької РВА Сергію Чеботарю, Carmelo Montalto з Італії, Illia Prokopiuk з Швеції, Jyrii Tseha з Польщі, Пентюк В. М., Климу В. , Vasyl Slyzhuk , Вашній П., Унгуряну Р., Москаль Г. Г., Циганюк П.П., Яків'юк В. І., Гаврилюк І.,Поляк О., Лихавчук А. М., Маковійчук М., Шинкарюк В., Шиманський В., Ністор М., Джуряк І., Синиця І., Бадерко І., працівникам автотранспортного цеху ДП ,,Путильський лісгосп,, Іван Шевчук , Перепелиця Ю.М., Фомін Р., учням та педагогічному персоналу Путильський Ліцей та Путильський Заклад І-ІІІ ст., Підзахаричівська гімназія, Любові Пурич, Тетяні Вицезі та жителям села Підзахаричі та села Розтоки, Наталії Вятковській та жителям м.Вижниця, за згуртованість та допомогу, яка минулого тижня надійшла на передову та всім за щирі молитви та віру в нашу Перемогу!!!!
 
Разом до перемоги!!!! Слава Україні!!! ♥️????????