Нехай світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя та мир усім людям.
Нехай сьогодні і завжди душа іскриться вірою, думки — добром, а серце — любов’ю. А життя оновиться із настанням весни, і радість ніколи не полишає душу.
Не всі, на жаль, сьогодні мають змогу піти в храм та освятити писанки і паску. Багато українців зустрічають це свято в окопах або в чужих домівках...
 
Тому, дорогі наші захисники! Ми доземно вклоняємося перед Вами за Ваш подвиг. Вдячні за мужність, незламність та міць, які ви проявляєте щодня, щохвилини, наближаючи український День перемоги та даючи нам можливість жити майже повноцінним життям. Нехай Господь Бог береже Вас і Ваші родини та пошле міцного здоров’я!
 
Також, в цей світлий день Воскресіння Христового хочу побажати всім нам, українцям, бути єдиними та молитися за нашу державу, за переможний мир та злагоду в Україні.
 
Хай наші пасхальні кошики під чистим мирним небом будуть наповнені смаколиками, очі радістю, душа спокоєм, а серця любов’ю та милосердям!
 
Нехай гучний дзвін у Свято Господнього Воскресіння лине до наших осель, й очистить їх від недуг, а Великоднє сонце наповнить родини теплом, миром та любов’ю!
 
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
 
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк