Протягом 15 травня з 10:00-15:00 год. та 16 травня 2023 року з 14:00-16:00 год. до Дня вишиванки в приміщенні Музею старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка , відбудеться благодійний захід - «Одягнімо вишиванки, друже, хай побачить українців світ – молодих, відважних, дужих, у єднанні на сто тисяч літ».
☝️Організатор заходу - Вижницька районна військова адміністрація (районна державна адміністрація) за підтримки Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка - Музею старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини та Вижницької районної ради.
 
????Головна мета заходу – збереження та популяризація історико-культурної спадщини Буковинської Гуцульщини задля ідентифікації української нації у світі та збір коштів для потреб ЗСУ.
 
На відвідувачів очікує:
 
????Фотосесія в традиційному строї буковинських гуцулів;
 
????Цікаві розповіді про традиційні строї буковинських горян та екскурсія Музеєм старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини.
 
????Щиро запрошуємо взяти участь: органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації району, релоковані підприємства, внутрішньо-переміщених осіб.
 
????Популяризуймо українську ідентичність, історико-культурну спадщину предків разом!
 
✍️Для запису звертайтеся за номером телефону: 0979933961 - Марія Петрівна.