Інформуємо Вас про початок роботи Програми ЄБРР IQ energy в напрямку фінансування енергомодернізації житла в багатоквартирних будинках з ОСББ. При підтримці ЄБРР один з партнерів програми IQ energy, ОТП Банк, розробив кредитний продукт для ОСББ, який спрямований на фінансування широкого спектру енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках, які включають теплоізоляцію огороджувальних конструкцій, модернізацію систем опалення, в тому числі встановлення лічильників тепла, індивідуальних теплових пунктів, встановлення енергоефективних вікон та багатьох інших заходів.

Розмір компенсації для ОСББ по програмі IQ energy складає 40% від суми кредиту/інвестицій. Компенсація поширюється не тільки на обладнання та матеріали, але й на роботи з монтажу, та проектування, за умови фінансування інвестицій в рамках кредитних продуктів, що були отримані в банку-партнері програми IQ energy.

Додатково інформуємо, що у випадку проведення заходів для ОСББ у вашому регіоні (не менше 30 учасників), представники Програми готові приймати участь у них з метою доведення та роз’яснення інформації щодо участі ОСББ в Програмі IQ energy.

Інформація про умови Програми розміщена на веб-сайті www.iqenergy.org.ua/osbb
Консультації та роз’яснення для потенційних учасників Програми та стосовно співпраці за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та за телефонами: офіс Програми IQ energy 044 290 9190;
050 4652214 Андрій Мельник, 067 2095198 Віктор Маноха, 050 3566725 Володимир Шимкін.