Сьогодні під патронатом Департаменту регіонального розвитку Чернівецької обласної військової адміністрації відбулася нарада з питань розвитку туристичної галузі Вижницького району.
Участь у засіданні взяв голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, голови територіальних громад району та відповідальні за галузь туризму в громадах, представники національних природних парків, керівники учбових закладів декоративно-прикладного мистецтва, власники туристичних комплексів, садиб сільського зеленого туризму та суб'єктами, які здійснюють діяльність у галузі туризму тощо.
 
Під час засідання учасники ділилися досвідом реалізації проєктів та діяльності в галузі туризму та промоції культурної спадщини, шукали шляхи підвищення туристичної привабливості регіону, розвитку та покращення туристичної інфраструктури та інших факторів, що впливають на конкурентно-спроможну туристичну діяльність в регіоні.
 
У підсумку, Департаментом було запропоновано ефективні моделі розвитку туристичної галузі та поінформовано про умови участі в програмах транскордонного співробітництва Interreg NEXT "Румунія - Україна 2021-2027" та Interreg NEXT "Угорщина - Словаччина - Румунія - Україна 2021-2027".