Сьогодні, 27 червня, у Вижницькому районному будинку народної творчості та дозвілля відбулися урочистості з нагоди 22-ї річниці Конституції України та 100-річчя запровадження державної служби України. Участь у заходах взяли державні службовці та працівники установ й організацій району, громадськість.

Розпочався захід з хвилини мовчання за загиблими воїнами-захисниками, які боронять нашу державність на сході країни.

Зі словами привітань з нагоди 22-ї річниці Основного Закону звернулися керівник апарату райдержадміністрації Микола Фуштей та голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк.

"Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Та пройти весь цей шлях не можливо було б без працівників виконавчої гілки влади. " - у своєму виступі зазначив Михайло Андрюк.

За сумлінну працю в органах державної виконавчої влади, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх службових обов’язків та з нагоди 100-річчя запровадження державної служби України кращим державним службовцям вручено спільні грамоти райдержадміністрації та районної ради, а також грамоти обласної державної адміністрації.

З музичними вітаннями виступили учасники та переможці районних та обласних фестивалів і конкурсів.