Ольга Чигурян скористалася можливістю та отримала грант в рамках урядової програми єРобота  та відкрила власну справу. Вже кілька місяців Ольга підприємниця,  відкрила у центрі Чернівців кабінет із вдосконалення фізичного здоров'я людини.

За кошти гранту підприємниця придбала апарат компресійної мікровібрації та інші апарати для надання послуг, а також обладнання для облаштування кабінету. Підприємниця створила два нових робочих місця.

Ольга Чигурян дуже задоволена, що скористалася можливістю, сьогодні займається справою, яка приносить їй задоволення та красу клієнтам.

Серед послуг: надання послуг з корекції фігури, безкоштовні консультаційні лінії по здоровій фігурі та  до 8 видів масажних технік.

  • Наші клієнти отримують загальне оздоровлення тіла за короткий час, позбавлення від зайвої ваги та деформації у фіброзній тканині, а також лікування та профілактику застійних процесів лімфатичної системи, - зазначає Ольга Чигурян.

Нагадуємо, що подати заявку по будь-якій програмі урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» знаходиться тут.

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на нашому порталі у розділі «Грант для ветеранів». Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України. 

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.