Сьогодні, 28 серпня, в залі засідань районної ради відбулися урочисті збори з підприємцями району з нагоди їх професійного свята, яке відзначатиметься в неділю. Зі словами вітань та подяки до бізнесменів звернулися голова райдержадміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк, Вижницький міський голова Олексій Чепіль, Берегометський селищний голова Сергій Боднарюк.

Представники влади наголосили, що саме завдяки діяльності бізнесменів наповнюється районний та місцеві бюджети, а завдячуючи їхній меценатській, благодійницькій та волонтерській діяльності забезпечується надійний тил для українських військових, які боронять суверенітет України на сході. Найбільш активних підприємців відзначено спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грамотами Берегометської селищної ради, грамотами Вижницької міської ради та невеличкими презентами.

Нагородили своїх колег в різних номінаціях депутат обласної ради Михайло Чорней, голова районної спілки підприємців Іван Іванишин, депутат Вижницької міської ради Наталія Вятковська, підприємець Іван Коваль.

Не залишились в боргу і працівники культури району, бо саме завдяки співпраці з підприємцями в районі і за його межами відбувається більшість фестивалів та інших заходів, що сприяють розвитку туризму та розширенню культурних та ділових зв’язків. ВІА «Смерічка», художній керівник Вижницького РБНТД Ольга Дроняк та переможниця XXV Міжнародного гуцульського фестивалю Євгенія Іпатій подарували присутнім свої музичні вітання.