В перший день жовтня ми вшановуємо мудрість і досвід людей похилого віку. Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

Тож для поважних мудрих наставників нашого району сьогодні, 01 жовтня, в залі засідань районної ради відбувся святковий пленум районної ветеранської ради за участю керівництва району та об’єднаних громад, керівників первинних ветеранських організацій.

Перед початком дійства винуватці свята щиро спілкувались та частувались смаколиками та теплими напоями, які для них організував Вижницький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Засвідчуючи свою шану, глибоку повагу та вдячність до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк,  голова Вижницької ОТГ Олексій Чепіль, керуючий справами Вашківецької ОТГ Юрій Гнатишин, голова районної ветеранської організації Іван Бойко, які також відзначили ветеранів подяками та невеликими грошовими преміями. Працівники Вижницького районного будинку народної творчості та дозвілля Антоніна Клоцька, Наталія Шолєва та Анна Ватаманюк, а також вихованка Вижницького РБДЮТ Ксенія Попович створили для гостей справжнє свято. Кожне слово і щира українська пісня тішили людей старшого і середнього віку, адже для них це добра нагода відволіктися від щоденних клопотів і порадіти душею, відчути увагу до себе.

Люди старшого покоління – це джерело народної мудрості. Їх життєвий досвід, невичерпна енергія, активна громадянська позиція повинні стати взірцем для кожного з нас. Нехай в цей день і не тільки для них буде увага, повага та щира подяка.