Сьогодні, в день людей поважного віку до затишного будиночку відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Вижницького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вижницької райдержадміністрації в селі Коритне завітали представники влади: голова райдержадміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк, директор терцентру соціального обслуговування Роман Єрема.

Посадовці привітали підопічних геріатричного пансіонату з їхнім святом, побажали здоров’я, мирного неба та всіх гараздів, а також вручили приємні подарунки. Також представники влади відмітили, що зажди будуть підтримувати пансіонат та допомагати людям, які тут перебувають, щоб їм було комфортно за затишно.

В даний час на обслуговуванні у відділенні стаціонарного догляду територіального центру проживає 26 одиноких літніх людей. Їх долею опікуються 13 фахівців своєї справи, які забезпечують для кожного підопічного максимально наближені до домашніх умови, комфортний побут, якісне харчування та медобслуговування. Тут завжди раді відвідувачам, адже постояльці пансіонату, як ніхто інший, потребують уваги, опіки та доброго слова.