Вчора, 4 жовтня, у Вижницькому районному будинку народної творчості та дозвілля відбулося відкриття фестивалю української естрадної пісні «ПІСНЯ БУДЕ ПОМІЖ НАС» імені Назарія Яремчука, який проводиться в рамках реалізації Регіональної програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Чернівецькій області на 2017-2020 роки за фінансової підтримки Чернівецької облдержадміністрації, Вижницької райдержадміністрації, Вижницької районної ради, Вижницької міської ради.

На Вижниччину завітали конкурсанти з різних куточків України. Привітали артистів та гостей фестивалю голова райдержадміністрації Руслан Сенчук, заступник голови районної ради Сергій Вірста, помічник народного депутата України Микола Додяк.
Студенти факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету подарували учасникам власноруч зроблені ляльки-мотанки, які стануть оберегом на удачу.
Затишну атмосферу в залі створили Назарові пісні у виконанні НА ВІА "Смерічка" (художній керівник ансамблю та директор Фестивалю - Антоніна Клоцька), спілкування з учасниками, а також вистава Вижницького народного аматорського театру "Камінна душа" (постановка Заслуженого працівника культури України Михайла Ковалюка).
Насичені дні готує фестиваль для своїх конкурсантів. Вже сьогодні в Мигівському будинку народної творчості та дозвілля розпочнеться конкурсна програма, де учасники виконуватимуть пісню із репертуару Назарія Яремчука.
В суботу у Вижниці лунатимуть естрадні, авторські пісні в рамках другого конкурсного дня, а вже в неділю відбудеться гала-концерт та нагородження учасників, де не минеться без приємних сюрпризів.