Вчора, 01 листопада, відбулася робоча зустріч керівництва Вижницького району із представниками Чернівецького регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Директор Центру Микола Ярмистий та заступник директора – начальник навчально-методичного відділу Альбіна Грищенко розповіли про намір провести на базі Вижницького району 15 листопада круглий стіл на тему «Ефективна комунікація органів влади та інститутів громадянського суспільства: механізми, практичний досвід та імплементація» та підбиття підсумків однойменного Проекту, що реалізовується Чернівецьким регіональним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації, кафедрою політології та державного управління ЧНУ ім.Ю.Федьковича та фінансується Фондом Ганса Зайделя в Україні. Даний захід відбуватиметься в рамках Міжнародної наукової конференції «Муніципальні читання імені Антона Кохановського», організаторами якого є Чернівецька міська рада, Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, а також кафедра політології та державного управління Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.
На порядок денний засідання виноситимуться наступні питання:
1. Практика взаємодії органів публічної влади з інститутами громадянського суспільства на регіональному рівні.
2. Імплементація моделей ефективної комунікації в контексті проекту Центру «Ефективна комунікація органів влади та інститутів громадянського суспільства: механізми, практичний досвід та імплементація» за підтримки фонду Ганса Зейделя.
3. Комунікативні засади транскордонного співробітництва та перспективи їх розвитку.
Учасниками засідання стануть понад 40 осіб з Румунії, Республіки Молдова, міста Чернівців та учасники Проекту з районів Буковини, в тому числі і з Вижницького району.
По закінченню зустрічі заступник голови районної ради Сергій Вірста та голова райдержадміністрації Руслан Сенчук погодили з представниками Центру місце та час проведення заходу.
Отож, засідання круглого столу відбудеться 15 листопада о 10:30 год. у Вижницькому будинку дитячої та юнацької творчості.