Вчора, 15 листопада, відбулися засідання колегії та двадцять п’ятої сесії районної ради сьомого скликання під керівництвом голови районної ради Михайла Андрюка.

Зокрема, на колегії розглядалось питання «Про санітарно- епімідеологічну ситуацію у Вижницькому районі та заходи щодо її покращення» - доповіла Лариса Гулей в.о.завідувача Вижницького міжрегіонального відділення лабораторних досліджень Державної установи Чернівецького лабораторного центру МОЗ України. А керуючий справами районної ради Георгій Івоняк проінформував про порядок денний та регламент роботи двадцять п’ятої сесії районної ради сьомого скликання.
Члени колегії прийняли відповідні рішення.
Пізніше, розпочала роботу двадцять п’ята сесія районної ради сьомого скликання. На порядок денний виносилось 23 питання, зокрема:
«Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року» «Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік», «Про внесення змін та доповнень до районної програми розвитку місцевого самоврядування Вижницького району на 2017-2020 роки», «Про затвердження міжнародного договору про співпрацю», тощо.
Депутати розглянули всі питання та прийняли ряд звернень.
В роботі засідань взяли участь голова Вижницької райдержадміністрації Руслан Сенчук та депутат Чернівецької обласної ради Андрій Андрюк.