Вижницька районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості провела в жовтні пізнавально-творчий захід- конкурс малюнку "Моя професія-мій вибір та мій успіх."

Захід відбувся в актовій залі Вашківецької ЗОШ I-III ст. До конкурсу малюнку були залучені учні чотирьох шкіл Вашківецької ОТГ: «НВК» Вашківецька гімназія ім. Бажанського, Вашківецька ЗОШ I-III ст., Карапчівська ЗОШ I-III ст., та Замостянська ЗОШ I-III ст.

Взяти участь у виставці – конкурсі мала можливість кожна дитина віком від 12 до 17 років серед учнів закладів загальної середньої освіти Вашківецької ОТГ. У конкурсі – виставці та загалом у заході взяли участь 262 учні, 37 педагогів, 20 батьків учнів 9 та 11 класів.

До конкурсного журі надійшло 32 роботи за номінацією "Моя професія-мій вибір та мій успіх." Членами журі було розглянуто, проаналізовано і оцінено всі конкурсні роботи у відповідних вікових категоріях. За розкриття теми, творчий підхід, креативність усіх переможців цього конкурсу було нагороджено.

Так, 14 листопада директор Вижницької районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Юрій Петрович Никифоряк, разом з фахівцями Ларисою Хованець та Тетяною Маковійчук відвідали педагогічні колективи «НВК» Вашківецької гімназії ім. Бажанського, Вашківецької ЗОШ I-III ст., Карапчівської ЗОШ I-III ст., та Замостянської ЗОШ I-III ст. з метою нагородження учнів, які взяли участь в заході та подальшої співпраці в напрямку вибору молоддю майбутньої професії. І хоча мрії з роками можуть змінитися, проте учасники конкурсу вже зараз замислюються над тим, який фах обиратимуть в майбутньому.

А завершальною спільною роботою Вижницької районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості та Вашківецької ЗОШ І-ІІІ ст. стало створення та виготовлення листівки «Моя професія-мій вибір та мій успіх!»