Сьогодні свій славний 110-річний ювілей святкує перша гімназія на Буковині – Вижницька гімназія.

Школа, яка розміняла вже дванадцятий десяток та виховала не одне покоління еліти, радує своїми досягненнями. Зокрема, випускники гімназії серед переможців і призерів Всеукраїнських олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань, учні гімназії сьогодні навчаються у Сполучених Штатах Америки, а за результатами ЗНО в 2018 році навчальний заклад став другим на Буковині.

На святкування ювілею до стін гімназії завітали представники влади, випускники, жителі міста. З привітаннями від районної влади виступили і заступник голови райдержадміністрації Юрій Татарин та заступник голови районної ради Сергій Вірста.  Посадовці відзначили кращих учнів гімназії почесними грамотами та подарували для закладу картину, яка стане окрасою для школи. Також привітала рідну школу випускниця, начальник відділу культури райдержадміністрації Наталія Додяк, яка передала для театрального гуртка гімназії корисну літературу.

Сьогодні святкування продовжуються, а вже з понеділка, вчителі та учні знову плідно працюватимуть, примножуючи знання та вміння, створюючи нову українську інтелігенцію та еліту нашої держави, виправдовуючи своє гасло «Гімназисти – ВПЕРЕД!»