Сьогодні, 26 листопада, за участю голови районної ради Михайла Андрюка, відбулося засідання комісії районної ради по вирішенню питань з надання грошової допомоги громадянам, які звертаються із відповідними заявами до голови, заступника голови та депутатів районної ради.

На порядок денний, було винесено питання про розгляд звернень громадян щодо надання матеріальної допомоги одиноким перестарілим громадянам, ветеранам, інвалідам війни та праці, іншим малозабезпеченим верствам населення. Інформувала з даного питання головний спеціаліст районної ради Олена Фуштей.
На засіданні розглянуто 18 звернень громадян. Членами комісії, було прийнято рішення надати матеріальну допомогу громадянам, що звертались, на загальну суму 32 200 грн.
Довідково:
Видатки на фінансування надання матеріальної допомоги здійснюється за рахунок районної комплексної Програми розвитку місцевого самоврядування.
Відповідно до рішення двадцять третьої сесії районної ради «Про внесення змін до Порядку використання коштів на проведення депутатської діяльності депутатами районної ради», затвердженого рішенням п’ятої сесії Вижницької районної ради VІІ скликання від 25 лютого 2016 року №80-5/16 та до районної програми розвитку місцевого самоврядування Вижницького району на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням десятої сесії районної ради VІІ скликання 8 грудня 2016 року № 196-10/16» від 20.06.2018 року №48-23/18, в цьому році передбачено кошти в сумі 176,0 тисяч гривень.