Вчора, 29 листопада, відбулося перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Вижницької райдержадміністрації, на якому розглядалися актуальні питання атестації педагогічних працівників закладів освіти району. До складу комісії входить заступник голови районної ради Сергій Вірста.

Голова комісії Михайло Андрич поінформував, що відділом освіти райдержадміністрації видано наказ від 13.09.2018 р. №306 «Про проведення атестації педагогічних працівників у 2018/2019 навчальному році», зосередив увагу присутніх на загальних вимогах до атестації педагогів як системи заходів, спрямованих на стимулювання підвищення їх професійної компетентності, підкреслив необхідність дотримання вимог діючого Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

Голова комісії також проаналізував якісний та кількісний склад педагогів, які атестуються у 2018/2019 н.р., зазначив умови та порядок присвоєння педагогічних звань. Було прийнято рішення про затвердження відповідних списків педагогічних працівників, згідно із яким в цьому навчальному році у Вижницькому районі атестуватимуться 11 старших вчителів та 4 вчителя-методиста.

Наступне засідання атестаційної комісії згідно із затвердженим графіком відбудеться 23 лютого 2019 року.