Цими днями минає рівно п’ять років як на Майдані Незалежності  в Києві під час протестних акцій сталися найбільш драматичні події, що призвели до загибелі понад ста людей-патріотів України. Вони пожертвували своїм життям за краще майбутнє України. 

Щоб вшанувати пам'ять Героїв сьогодні у Вижницькому районному будинку дитячої та юнацької творчості відбувся вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні.  

Голова райдержадміністрації Руслан Сенчук та керуючий справами районної ради Георгій Івоняк, представники установ та організацій, студентська та учнівська молодь зібрались, щоб згадати всіх загиблих на Майдані та помолитись за душу кожного, хто став Героєм Небесної Сотні.

Присутні хвилиною мовчання згадали кожного Героя Небесної Сотні, схиливши голови в тихій молитві за їхні душі.

Лауреати та переможці районного етапу конкурсу читців-декламаторів «Хвилююче слово Пророка», присвяченому 205-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка Ксенія Попович, Олена Курбанова, Вероніка Шарабуряк, Злата Романюк, Василь Овадюк, Олксандр Бухвак продекламували зворушливі поезії, а вихованці творчого клубу «Ексклюзив» під керівництвом Антоніни Мицкан Берегометського СБНТД (директор Євгенія Атрощенко) подарували патріотичну літературно-мистецьку композицію.

Насамкінець присутні переглянули документальний фільм режисера Євгена Афінеєвського «Зима у вогні: Боротьба України за свободу» про події переломної зими 2013-2014 років.

 Автор:Вижницька РДА