Сьогодні, 04 квітня, в залі засідань районної ради проведено чергове засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю в період 30 серпня – 01 вересня 2019 року.

На порядку денному розглянуто ряд нагальних питань, зокрема, щодо виконання доручень наданих на засіданні робочої групи, засідання якої відбулось 15 березня та попереднього організаційного комітету, погодження складу окремих тематичних робочих груп, погоджено попереднє розміщення фестивальних локацій та оглянуто зразки сувенірної продукції.

Також, члени оргкомітету внесли ряд змін до Положення про проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю та доручили районній раді затвердити їх на черговому засіданні сесії районної ради. З відповідним проектом рішення сесії можна ознайомитись на сайті Вижницької районної ради в розділі «Проекти рішень».

По завершенню визначено ряд завдань, які необхідно виконати до наступного засідання оргкомітету, яке планується провести орієнтовно 16 травня.