Сьогодні, 11 квітня, під керівництвом голови районної ради Михайла Андрюка, відбулося засідання комісії районної ради по вирішенню питань з надання грошової допомоги громадянам, які звертаються із відповідними заявами до голови, заступника голови та депутатів районної ради.

На порядок денний, було винесено питання про розгляд звернень громадян щодо надання матеріальної допомоги одиноким перестарілим громадянам, ветеранам, інвалідам війни та праці, іншим малозабезпеченим верствам населення. Інформувала з даного питання головний спеціаліст районної ради Олена Фуштей.

На комісії було розглянуто 38 звернень громадян за період січень-квітень 2019 року, з них 24 звернення перенесені на розгляд в квітні, відповідно до рішення попереднього засідання даної комісії. З моменту останнього засідання до районної ради надійшло 14 звернень до голови та депутатів районної ради.

Відтак, 31 звернень задоволено в повному обсязі, а 7 - перенесено на розгляд наступної комісії через обмеженість видатків на квітень місяць.

Членами комісії було прийнято рішення надати матеріальну допомогу громадянам, що звертались, на загальну суму 32 000 грн.