Заступник голови райдержадміністрації Юрій Татарин провів розширену нараду за участю голови районної ради Михайла Андрюка, народного депутата України Івана Рибака, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників служб, установ, організацій району та голів місцевих рад. 

На порядку денному розглянуто питання щодо підготовки підприємств, установ і організацій району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та про хід виконання шляхово-ремонтних робіт у І півріччі 2019 року філією «Вижницький райавтодор» ДП «Чернівецький облавтодор» й підготовку до роботи філій в осінньо-зимовий період  2019-2020 років.

Звернуто увагу на заходи, які планується провести у Вижницькому районі з нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України, а також, обговорено підготовку до проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю, який відбудеться на Вижниччині протягом 30 серпня-01 вересня.

Крім того очільники району привітали з професійним святом бухгалтерів та вручили їм вітальні адреси, а Іван Рибак нагородив Почесною грамотою Верховної ради України та медаллю викладача Вижницького коледжу прикладного мистецтва ім.В.Ю Шкрібляка Козубовського Дмитра Онуфрійовича.