Сьогодні, 24 жовтня, відбулися засідання колегії районної ради та засідання чергової XХХІ сесії районної ради. Головував на засіданнях очільник районної ради Михайло Андрюк.

Колегія затвердила порядок денний та регламент роботи тридцять першої сесії районної ради VІІ скликання. З даного питання виступив керуючий справами районної ради Георгій Івоняк, який озвучив пропозиції та зауваження до питань порядку денного, що надійшли після їх опрацювання під час роботи постійних комісій районної ради.

Відтак, в роботі пленарного засідання сесії взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Юрій Татарин, керівники установ, підприємств і організацій району, голови місцевих рад району та громадськість.

У ході пленарного засідання розглянуто 12 питань порядку денного та питання «Різне», які були попередньо опрацьовані на профільних комісіях районної ради.

Депутатами райради прийнято ряд змін, зокрема - до районного бюджету на 2019 рік, в склад постійних комісій районної ради VІІ скликання, до статуту комунального некомерційного підприємства «Берегометський центр первинної медико-санітарної допомоги» Вижницької районної ради.

Крім того, розглянуто ряд питань щодо спільної власності територіальних громад сіл, селища міст району, затверджено інформацію щодо діяльності Кіцманської місцевої прокуратури стосовно стану запобігання і протидії злочинності та корупції на території Вижницького району за перше півріччя 2019 року, підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури району за 9 місяців 2019 року та міжнародну угоду про співпрацю, та прийнято ряд інших питань.