Сьогодні, 30 березня, під керівництвом заступника голови районної ради Сергія Вірсти відбулося засідання комісії районної ради з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району. 

Комісія розглянула клопотання адміністрації КУ «Вижницька центральна районна лікарня» від 27 березня 2018 року №01-22/334 стосовно надання дозволу на переукладення на новий термін (два роки одинадцять місяців) договорів оренди нерухомого майна (нежитлових приміщень), розташованих у м.Вижниця по вул.Й.Бурги,5, в комплексі приміщень установи, з наступними орендарями:
     - з ТзОВ «Букінтермед» на приміщення площею 16,00 кв.м, з погодинним графіком роботи для впровадження медичної практики з забору аналізу крові;
     - з фізичною особою-підприємцем, лікарем-ендоскопістом, Оленюком І.Г. на приміщення площею 12,50 кв.м, з погодинним графіком роботи для впровадження медичної практики;
     - з Аптекою №103 м.Вижниця на приміщення площею 117,00 кв.м та 20,20 кв.м для розміщення аптеки з реалізації готових ліків, в тому числі пільговим категоріям населення.
За результатами розгляду питання прийнято відповідне рішення.

Пізніше, відбулося засідання комісії районної ради по відбору суб’єктів оціночної діяльності, на якому розглянуто результати проведених суб’єктом оціночної діяльності фізичною особою-підприємцем Паламарюком Віталієм Іларійовичем незалежних оцінок нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району - нежитлової будівлі, яка знаходиться в м.Вижниця по вул.Івасюка,5а, площею 29,30 кв.м., для приватизації шляхом викупу орендарем Паринюком В.В. та на проведення незалежної оцінки нерухомого майна комунальної власності територіальної громади с.Долішній Шепіт - будівлі лазні по вул.Головній,203 г в с.Долішній Шепіт Вижницького району, загальною площею 50,00 кв.м., для приватизації шляхом продажу через аукціон. Комісією прийнято рішення про направлення висновків про проведені незалежні оцінки на затвердження чергової сесії районної ради.

Також, комісія прийняла рішення оголосити конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення незалежного оцінювання вищезазначених об’єктів оренди, які перебувають на балансі КУ «Вижницька центральна районна лікарня».