Перший тиждень зими багатий на важливі для українського  суспільства дні:

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю; 5 грудня – Міжнародний день волонтера; 6 грудня – День Збройних сил України та 7 грудня – День місцевого самоврядування.

На сьогоднішньому урочистому районному заході, покликаному вшанувати ці дати, зібралися представники кожної з названих сфер та очільники місцевої й районної влади аби вкотре засвідчити свою шану, повагу та вдячність.

Ведучі заходу Ольга Дроняк та Михайло Ковалюк підібрали вдалі слова, вокальні номери та ліричні виступи до кожної «сторінки» дійства, а керівництво району, Вашківецької та Вижницької міських ОТГ відзначило сподвижників та активістів у кожній сфері ювілейними відзнаками обласної державної адміністрації, подяками та грамотами.

Паралельно, у фойє продовжилась благодійна акція «Волонтерська кава зі смаком добра» в рамках якої вчора (5 грудня) в кафе «Делікатеси» було зібрано 2420 грн., а сьогодні ще 2515 грн. на допомогу сім’ї Зав’ялець в смт.Берегомет, яка постраждала нещодавно від пожежі.

Активна громадянська позиція, патріотизм, незламність та великодушність – це ті якості, які об’єднали сьогодні в залі засідань районної ради найрізноманітніших людей. Тих, хто своїми вчинками рухають наше суспільство, захищають та розвивають  Українську державу, є прикладами для наслідування. Тих, кому ми не втомимося казати СПАСИБІ.