Коритненська сільська рада продовжує інформувати про заходи на території ради з недопущення поширення коронавірусу СOVID-19 в період з 6 по 13 квітня 2020 року:

- Торгівельні точки сіл Коритне та Бережонка минулими вихідними та до закінчення карантину дотримувалися та надалі будуть дотримуватися заходів з недопущення поширення корона вірусу COVID-19 та не працюють з другої половини дня суботи до понеділка 06:00 год.

- За ініціативи сільської ради небайдужими жителями села, зокрема Мандриком І.С., Колотилом І.В., Штефанюком Д.В. та Іванчуком В., в суботу, після закриття торгівельних точок, власною сільськогосподарською технікою було здійснено обробку вулиць, доріг та місць скупчення людей дезенфікуючими засобами.

- Минулого тижня працівниками сільської ради, Коритненського ЗДО та будинку культури було зібрано продукти харчування та передано в їдальню Вижницької спеціалізованої школи-інтернат I-III ступенів для приготування їжі працівникам, які здійснюватимуть обмежувальні заходи  на карантинному контрольно-пропускному пості.

- Акція, організована Коритненською сільською радою «Поший маску-врятуй життя» продовжується. Маски роздаються безкоштовно всім бажаючим при необхідності, в приміщенні сільської ради.

Джерело: Коритненська сільська рада