Асоціація “Єврорегіон Карпати - Україна» використовує кожну фінансову можливість, щоб допомогти ініціативним громадам розвивати Карпати!

Так, для проведення додаткового третього конкурсного набору Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад у грудні 2019 року вдалося заручитися підтримкою державного бюджету.

І вже вчора, до Асоціації “Єврорегіон Карпати - Україна», а також до Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької обласних державних адміністрацій з Мінрегіону надійшли кошти на реалізацію проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку» у рамках програми секторальної підтримки регіонального розвитку.

Цей спільний проєкт - найбільший за бюджетом в регіоні та будує передумови посилення міжрегіональної співпраці в Карпатах!

Тепер справа за «малим» - збудувати Карпатський центр регіонального розвитку у Волосянці на Сколівщині та реалізувати щонайменше 40 проєктів у рамках програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях!

Нагадаємо, що на третій Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад від Вижницького району подано 10 проектів, з яких:

- 3 проекти від Вижницької районної ради;

- 4 проекти від Вижницької міської ради ОТГ;

- 2 проекти від Вашківецької міської ради ОТГ;

- 1 проект від Банилівської сільської ради.

Загалом, з Чернівецької області подано на даний конкурсний відбір 25 проектів.

 

Крім того, вже завершено етап адміністративного оцінювання проєктів, які були подані на четвертий Конкурс підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, що був оголошений в травні 2020 року та фінансуватиметься в обласних бюджетів.

Вижницькою районною радою на даний Конкурс, було подано 1 проект - «Розширення надання медичних послуг в КНП «Вижницька районна лікарня».

Так, до 24 липня експерти оцінюватимуть якість заявок і вже 31 липня після засідань конкурсних рад буде оголошено переможців даного конкурсного відбору!

Статистика четвертого конкурсного відбору на зображеннях.

 

З нетерпінням очікуємо результатів!