Скликається чергова 37 сесія районної ради

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 24 від 17 липня 2020 року "Про скликання тридцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання"

 

Керуючись частиною сьомою статті 55, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

З О Б О В ’ Я З У Ю:

 

І. СКЛИКАТИ тридцять сьому сесію районної ради сьомого скликання    06 серпня 2020 року об 11 годині в сесійній залі районної ради.

ІІ. На розгляд тридцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання внести питання:

  1. Про інформацію щодо діяльності Кіцманської місцевої прокуратури за 6 місяців 2020 року.

Доповідач: Павло ШЕВЧУК – керівник Кіцманської місцевої прокуратури.

  1. Про внесення змін до Районної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» - на 2019-2021 роки, та Положення про порядок надання адресної матеріальної грошової допомоги у рамках Районної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2019-2021 роки за рахунок коштів районного бюджету.

Доповідач: Ганна КОЛОТИЛО - директор Вижницького районного центру соціального обслуговування.

3.Про внесення змін до  районного бюджету Вижницького району на 2020 рік.

Доповідач: Людмила КИРИЛЯК – начальник фінансового управління  Вижницької районної державної адміністрації.

4.Про безоплатну передачу матеріальних цінностей з балансу КНП «Вижницька районна лікарня» Вижницької районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району у комунальну власність територіальних громад.

Доповідач: Федір МИТРИНЮК - головний лікар КНП «Вижницька районна лікарня».

5.Про затвердження нової редакції Положення про порядок проведення конкурсу, призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Вижницького району.

6.Про мережу закладів загальної середньої освіти району, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району на 2020-2021 навчальний рік.  

7.Про звільнення від оплати за харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах, навчально-виховних комплексах та дошкільних установах, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району на 2020-2021 навчальний рік.

  1. Про особливості оренди приміщень харчоблоків та буфетів суб’єктами господарювання, які організовують гаряче харчування у закладах загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Вижницького району.
  2. Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницького району» Вижницької районної ради.

Доповідач по 5-9 питаннях: Ганна ГРИНЧУК – в.о. начальника відділу освіти Вижницької районної державної адміністрації.

10.Про затвердження Переліку другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Вижницького району, що передаються в оренду без проведення аукціону.

Доповідач: Юрій НИКИФОРЯК – голова постійної комісії районної ради з питань власності, агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони довкілля та надзвичайних ситуацій.

11.Про затвердження тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії для бюджетних установ з використанням природного газу та альтернативних джерел енергії, що надаються КП "Ком-сервіс" Вижницької районної ради на опалювальний сезон 2020-2021 років.

Доповідач: Олексій ТРУФИН – директор КП «Ком-сервіс».

12.Різне.

ІІІ. На сесію запросити:

- депутатів обласної ради від Вижницького району;

- голову районної державної адміністрації, заступника голови районної державної адміністрації;

- заступника прокурора Кіцманської місцевої прокуратури, голову районного суду, начальників районного відділу СБУ, Вижницького відділення поліції Кіцманського відділу ГУ НП в Чернівецькій області, Вижницької об’єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС у Чернівецькій області, управління Пенсійного Фонду України у Вижницькому районі, управління державної казначейської служби у Вижницькому районі, директора районного центру зайнятості;

- голів Вижницької та Вашківецької міських об’єднаних територіальних громад;

- селищного, сільських голів;

- представників засобів масової інформації.

ІV. Виконавчому апарату районної ради забезпечити належну підготовку і проведення тридцять сьомої сесії районної ради згідно чинного законодавства та діючого Регламенту районної ради.

 

Голова районної ради                                                Михайло АНДРЮК

 

Виконавець:

Юрій ФЛОРА

 

Погоджено:

Сергій ВІРСТА

Георгій ІВОНЯК

Ксенія ГОЛОБУЦЬКА