І знову гарна новина - маємо ще один проект Вижницької районної ради, який переміг у Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад (конкурсного набору грудня 2019 року).

Це проект «Підготовка проектної документації для створення арт-центру на Вижниччині», що має на меті - підвищення використання культурного потенціалу для розвитку Вижницького району, а саме - покласти початок створенню належної інфраструктури для підтримки та промоції історико-культурної спадщини Вижниччини, як невід’ємної складової Карпатського регіону.

Нагадаємо, що Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад грудня 2019 року унікальний тим, що спільно реалізується Асоціацією ОМС «Єврорегіон Карпати – Україна», Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями в рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку». Цей спільний проєкт - найбільший за бюджетом в регіоні та будує передумови посилення міжрегіональної співпраці в Карпатах!

Також, щиро тішимося за колег з Вижницької міської ОТГ - у яких 4 проекти-переможці та Банилівську сільську раду - з перемогою 1 проекту.

Таким чином, з 11 відібраних проектів з Чернівецької області - 6 проектів реалізовуватимуться у Вижницькому районі!!!

Закочуємо рукави і приступаємо до роботи!

Перелік відібраних проектів на фото, а детальніше про проекти-переможці читайте згодом.