Сьогодні, 07 жовтня, відбулося  засідання Конкурсної комісії  по проведенню Конкурсу на  зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницького району» Вижницької районної ради.

Так, відповідно до рішення Комісії від 02 вересня 2020 року, на виконання  розпорядження голови Вижницької районної ради 26 серпня 2020 року №30 «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницького району» Вижницької районної ради», оголошено Конкурс на зайняття вакантної посади директора Центру (оголошення опубліковане в районній газеті «Вижницькі обрії» від 04 вересня 2020 року, на веб-сайтах «Територіальні громади Чернівецької області» (gromady.cv.ua) та Вижницької районної ради (rayradavn.gov.ua).

Проведення Конкурсу призначено  на 07 жовтня 2020 року об 11.00 год., а   кінцевий строк подання документів - 05 жовтня 2020 року.

У термін з 05 вересня 2020 року  по  05 жовтня 2020 року заяв та матеріалів на Конкурс від кандидатів на зайняття вакантної посади директора Центру на розгляд Конкурсної комісії не надходило.

Відповідно до пункту 5.11. Положення про порядок проведення конкурсу, призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників підприємств, закладів, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Вижницького району, затвердженого рішенням дев’ятої сесії Вижницької районної ради VІІ скликання 10 листопада 2016 року № 182-9/16  (із змінами та доповненнями, внесеними рішенням двадцять сьомої  сесії Вижницької районної ради VІІ скликання 21 лютого 2019 року № 10-27/19) конкурсний відбір визнається таким, що не відбувся у разі відсутності заяви про участь.

 

З огляду на зазначене, Комісія прийняла рішення:

 

  1.      Визнати конкурсний відбір таким, що не відбувся.
  2.      Конкурс на  зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницького району» Вижницької районної ради провести відповідно до  змін, що вноситимуться до статуту комунальної установи«Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницького району» Вижницької районної ради» на виконання  рішення  позачергової  тридцять восьмої сесії Вижницької районної ради VIІ  скликання від 01 жовтня 2020 року №102-38/20 «Про внесення змін до статуту комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницького району» Вижницької районної ради».