За результатами проведених відкритих торгів переможцем обрано фізичну особу підприємця Гушула Віктора Анатолійовича.

В рамках реалізації Проекту «Підготовка проектної документації для створення арт-центру на Вижниччині», який реалізується у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку реалізує Асоціація ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" в межах проєкту “Карпатська мережа регіонального розвитку” спільно з Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями та фінансується за кошти Державного бюджету України, отриманих на фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України, відбулася робоча зустріч партнерів Проекту з переможцем тендеру на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальних ремонт будівлі по вул. Небесної Сотні,5 (кол. вул. О.Невського,5) в м.Вижниця.
✅За результатами проведених відкритих торгів переможцем обрано фізичну особу підприємця Гушула Віктора Анатолійовича.
Крім того, на зустріч був запрошений головний архітектор міста Вижниця, що дало можливість одразу вияснити проблемні питання щодо обраної будівлі та скласти детальний план подальших дій не тільки для виготовлення ПКД, а й можливості проведення майбутніх ремонтних робіт в цій будівлі.
За підсумками зустрічі, було підписано офіційну угоду на виготовлення проектно-кошторисної документації.
Нагадуємо, що в майбутньому, як відкрита платформа для культурних, мистецьких та соціальних ініціатив, арт-центр буде надавати широкі можливості, наприклад: простір для лекцій, зустрічей, навчання; коворкінг; виставки, майстерні художників; кафе-бібліотека тощо.
На фото - зустріч партнерів Проекту з переможцем тендеру та головним архітектором