Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Вижницька районна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – проєкту рішення сесії Вижницької районної ради VIII скликання «Про затвердження Положення про порядок встановлення тарифів на платні послуги та використання коштів, отриманих КУ «Об’єднаний трудовий архів Вижницького району» та аналізу регуляторного впливу до нього.

Ціль регуляторного акта - додаткове фінансування КУ «Об’єднаний трудовий архів Вижницького району» на заходи із забезпечення нормативних умов зберігання соціально значимих документів з особового складу, необхідних для захисту законних прав та інтересів громадян.

Розробник регуляторного акту: КУ «Об’єднаний трудовий архів Вижницького району» Вижницької районної ради.

З проектом регуляторного акту – проєктом рішення сесії Вижницької районної ради VIII скликання «Про затвердження Положення про порядок встановлення тарифів на платні послуги та використання коштів, отриманих КУ «Об’єднаний трудовий архів Вижницького району» та аналізу регуляторного впливу до нього можна ознайомитись за посиланнями:

http://rayradavn.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1829:proyekt-rehulyatornoho-akta-proekt-rishennya-sesiyi-pro-zatverdzhennia-polozhennia-pro-poriadok-vstanovlennia-taryfiv-na-platni-posluhy-ta-vykorystannia-koshtiv-otrymanykh-ku-obiednanyi-trudovyi-arkhiv-vyzhnytskoho-raionu&catid=29&Itemid=134

http://rayradavn.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1830:proyekt-rehulyatornoho-akta-proekt-rishennya-sesiyi-pro-zatverdzhennia-polozhennia-pro-poriadok-vstanovlennia-taryfiv-na-platni-posluhy-ta-vykorystannia-koshtiv-otrymanykh-ku-obiednanyi-trudovyi-arkhiv-vyzhnytskoho-raionu&catid=42&Itemid=147

Проекти рішень сесій

Регуляторна політика

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця з моменту опублікування проекту рішення (з 10 листопада 2021 року по 10 грудня 2021 року) за адресою: 59200, вул. Українська,88а, м.Вижниця, Вижницького району Чернівецької області або за електронними адресами: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .