6 грудня – це визначна дата, яка об’єднує серця мільйонів українців, адже в ній втілюються дуже важливі поняття такі, як мужність, вірність, героїзм, військова честь, сила, впевненість, надійність, шляхетність. 

День Збройних сил України – це свято всіх нас, бо всі ми, українці є причетними до наших Збройних Сил, адже ми любимо Вітчизну і зобов’язані захищати її. У цей нелегкий для України час українська армія є її захистом і опорою.

З нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України відбувся урочистий захід на якому були присутні: голова районної державної адміністрації Михайло Чорней, голова районної ради Михайло Андрюк, начальник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Сергій Колесниченко, командир батальйону територіальної оборони Вижницького району Олександр Іщенко, військовослужбовці районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, волонтери та працівники райдержадміністрації.

Після вітальних слів керівництва району, військовослужбовців та волонтерів було нагороджено спільними почесними грамотами Вижницької районної державної адміністрації та Вижницької районної ради за сумлінне виконання службових обов'язків, вірність військовій присязі, вагомий внесок в обороноздатність нашої держави та з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України.